Gardenya ailesi olarak; sağlıklı günler dileriz!

Hakkımızda

Biz kimiz, misyonumuz ve vizyonumuz

Kalite Politikamız

  • Kalite yönetim sistemimizin ISO 9001:2015 standardının gereklerini yerine getirecek şekilde dokümante edilmesi, belgelendirilmesi ve sürekli iyileştirilmesini sağlamak.
  • Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığının yürürlükteki engelli bireylere yönelik özel bakım merkezleri yönetmeliği, kalite yönetim sistemi ve uygulanabilir tüm yasal şartları yerine getirmek.
  • Kalite hedefleri esas alarak, takım ruhu içerisinde şirket ve birim hedeflerine ulaşmak.
  • Engelli bireylerin ve yakınlarının yanı sıra, çalışanlarımız ve ilgili tarafların haklarını ve mahremiyetini koruyarak memnuniyetini en üst seviyede tutmak,
  • Yeni teknolojileri kullanarak kurumsal modern alt yapıyı sürekli geliştirmek,
  • Bakım standartlarını devamlı geliştiren kuruluş bünyesindeki modernizasyonu sağlayan bir kuruluş olmak.

Hakkımızda

Bakanlık Adı: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Hakkımızda
Bakım merkezimiz Özel Gardenya Engelli Bakım Merkezi adıyla Isparta ilimizin doğal güzellikleri ve temiz havasıyla ünlü kiraz cenneti Uluborlu ilçesinde 09.12.2019 tarihinde, toplam 22.000m2 alanda hizmete başlamıştır.
Kuruluşumuz 3 Bloktan oluşup 75 zihinsel, 75 ruhsal ve 75 bedensel engelli olmak üzere 225 kapasitelidir. Odalarımız 24 m2 ikişer kişilik olup. Her odada tuvalet ve banyo bulunmaktadır. Toplamda 121 bireysel odamızın yanı sıra etkinlik odalarımız, dinlenme alanları, kış bahçesi, toplantı odası, konferans salonu, mescit, futbol, voleybol ve basketbol sahası bulunmaktadır. Binamız ve tüm alan engelsiz yaşama uygun olarak inşa edilmiştir.
Özel Gardenya Bakım Merkezimizde sakinlerimize 5 Sosyal Çalışmacı, 2 Psikolog, 1 Fizyoterapist, 13 Hemşire, 95 Bakım Elemanı hizmet verecektir.
Misyon
Kuruluşumuz; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından onayları verilmiş, bakıma ihtiyacı olan bedensel, ruhsal ve zihinsel engelliler alanında uzmanlaştığımız tüm bakım hizmetlerinde, etik ilkelerden ödün vermeden, engelli haklarına saygı duyan, tüm yasal mevzuat şartlarına uygun olarak, bakım hizmetinde modern son gelişmeler ışığında ve takibi titizlikle yapılan sağlık hizmetlerinin beraberce yürütüldüğü aile ortamı içerisinde, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda engelli bireylerimizin güvenliğini esas alan öncü ve referans bakım merkezi olma özelliğini sürdüren, insani değerleri en önde tutan sosyal bir kuruluştur.
Vizyon
Sürekli iyileştirme kapsamında tercih edilen bir Bakım Merkezi olabilmek için; gerekli yatırım ve planlamaları yapan, engellileri topluma kazandırmak için yaptığı faaliyetlerle diğer Bakım Merkezlerine örnek olan, yeni teknolojileri kullanarak altyapısını modernize eden, marka değerini sürekli koruyan, son gelişmeleri takip eden bir kuruluş olarak mevcut misyonumuz doğrultusunda çalışmalarımızı geleceğe taşıyan, engellilerimizin yaşam kalitesini artırmak için dünya standartlarında kaliteli bakım hizmetini toplumun çoğunluğuna ulaştıran, sürekli yenilenme felsefesi ile çağdaş, evrensel, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri uygulama alanına aktararak, alanında öncü bir kuruluş olarak hizmet vermek.


Tasarım & Altyapı: Advert®
WhatsApp Bize WhatsApp'tan Yazın